søndag 28. juli 2013

"Ny" hylle...

Siden dagen ble litt regntung, passet den fint til litt "syssling". Som å iverksette planen om en hylle, og litt pynt i hagestuen.


Jeg visste jeg hadde en gammel fiskekasse liggende et sted, jeg har fått den av min far. Fiskeren. Kanskje den kunne bli til en hylle...og da jeg rotet rundt i garasjen dukket det jammen opp en "skatt" til.
Et gammelt sjøkart. Perfekt dekorasjon til hagestuen.


Den gamle fiskekassen rommer nå minner fra vårt kjære ferieland.Skiltet er kjøpt i Lønstup, skjellene er fra ØsterHurup og sanden fra Faaborg, deilige Danmark. Ikke lenge til vi ses igjen nå. Og på ny kan sette tærne i myk dansk sand.Synes de passet godt sammen fiskekassen og sjøkartet. Kanskje de har vært sammen tidligere også...


Herlig farge på slike gamle kart. Sommer.


Og så kan vi tenke på tante i Stavanger når vi ser på det...når hun er i Stavanger da, og ikke rundt omkring i resten av verden.Ha en god sommersøndag!

10 kommentarer:

 1. Det synes jeg ble veldig stilig=) Jeg liker gamle ting med historie og sjarm=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Heisann! Her tror jeg aldri jeg har vært før ;) Gøy å finne en ny blogg med samme interesse for gjenbruk og gamle ting som meg :) Likte både kartet og kassen veldig godt! Gjorde seg veldig godt i utestuen din! Ønsker deg en flott ny uke :) Klem fra Mirjam

  SvarSlett
 3. Sjå der du, det vart stilig:-)
  Skulle hatt nokre gamle sjøkart eg og, treng til ett prosjekt på hytta;-)
  Ha ei fin veka:-)
  Gina

  SvarSlett
 4. SÅ TØFFT
  PASSET SÅ BRA SAMMEN
  NYT MANDAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Så flott det ble med den sjarmerende gamle
  kassen og kartet - LOVE IT!
  Liker så god gamle ting med sjel - og historie:)

  Fortsatt flotte sommerdager til deg:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 6. Så koselig hylle du fikk av den sjarmerende kassen. Herlige å samle ferieminner fra skjønne Danmark. Heldige deg som snart skal dit. Og kartet - så fin farge. Her kan du sikkert finne Nord-Hidle og Hidlesundet:) En av Sjernarøyene.

  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 7. Det ser fint och mysigt ut.:-) Stina

  SvarSlett
 8. Sjå der ja. Hylle på veggen er stilig ;-) Å pynt fra Danmark slår jo aldri feil. Gleder oss til neste veke. Fortsatt god sommer, å god skattejakt.

  SvarSlett
 9. Så lekkert det ble,du får så mye
  ut av lite,kjempefint. :))
  Klem Mette.

  SvarSlett