fredag 13. september 2013

Gammelt religiøst bilde...


Jeg synes gamle religiøse bilder er utrolig vakre. Og da jeg fant et på loppemarked kunne jeg ikke la være å kjøpe det. Ikke det at jeg ble loppet for penger, jeg fikk det til den nette sum av 30 kr. Et røverkjøp. Jeg liker som kjent gamle ting og en nostalgisk stil. Tanken var at det skulle henge på soverommet vårt.

 
Det fikk stå en liten stund på bordet i biblioteket først, og der synes jeg det passet perfekt, men det var på soverommet det skulle (spørs om jeg ikke må fortsette å se etter slike bilder).


Soverommet vårt er helt nytt, men har en nostalgisk stil. Det er panel på veggene, fargen heter kalk, jotun supreme country.
Sengen er ny, heter Svelvik og er kjøpt på Ikea. Jeg drømte selvsagt om en gammel antikk en fra Frankrike eller der omkring, men alle drømmer går ikke i oppfyllelse, og uansett har den den rette stilen.
Sengeteppet har jeg arvet fra mine foreldre, det er egentlig litt for smalt for sengen vår, selv om den bare er 160 cm bred. Sengene før i tiden var jo ofte smale, kanskje derfor de hadde så mange barn....
En gammel stol, som er for "skakk" til å sitte på, duger som nattbord.
Det gamle jesusbildet ble helt riktig. Jeg liker stemningen det tilfører rommet. Det gir et blaff fra tidligere tider, og en egen ro.Gammelt lintøy er jeg også alltid på utkikk etter. Slike gamle putetrekk synes jeg er nydelige. Så vakkert håndarbeid. Liker å pynte med slikt.

Det var en liten sniktitt på vårt soverom, nå er det tid for jobb. Arbeidshelg.

Ønsker deg en harmonisk helg!


5 kommentarer:

 1. Åååååå det bilde ditt var bare nydelig <3 Passet helt perfekt på soverommet ditt :-)
  Jeg skulle gjerne ha vært eier av et slik bilde..... Lete lete lete.... Vil ha et slik jeg å ;-)

  Ønsker deg en fin arbeidshelg :-D

  Klem Mona

  SvarSlett
 2. Barndomsminner til tusen. Hadde ett slikt bilete på rommet når eg var liten og me budde saman med onkel :) Tror eg får finne det fram att :)
  Ha ein fin arbeidshelg!
  Klem :)

  SvarSlett
 3. For et koselig og romantisk soverom dere har=) Skjønner godt at bildet fikk være med hjem. Det var nydelig=) Ønsker deg ei koselig helg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Kjempesøtt soverom dere har. Jesusbilder er så fine,dette har jeg også ,er så glad i det. <3 Riktig god helg til deg og god arbeidshelg.
  Klem.

  SvarSlett
 5. heldige deg som fant dette på loppis ....det var så flott!
  jeg ser etter sånne bilder også, spes ute etter rammen, for den er virkelig nydelig og gammel :-)

  flott soverom!

  klem tone

  SvarSlett