søndag 30. mars 2014

helge og hagegleder...


Det er vår. Solstråler som varmer. Unger som ler og skråler. Hele dagene tilbringes utomhus. Vi har sådd frø. Det er en "jobb" minstejenta liker å være med på.


Med nye røde og prikkete hagehansker. Vi koser oss ved plantebordet.


Alle frøene har fått plass på "skrivebordet" i biblioteket. Når spirene kommer opp, skal de flytte ut i hagestuen. Der er det lyst og svalt.


Noen av de små krukkene fikk plass på det gamle ostefatet. Kontrast mellom det skjøre/romantiske og det røffe/rustikke. Det liker jeg.


En skogstur ble det også tid til i løpet av helgen.


Og plantebordet kan brukes til mer enn bare å plante. Som å steke lapper i strålende solskinn. Håper helgen din har vært like fin som min.

Håper uken blir like fin!

7 kommentarer:

  1. Å, så herlig! Her manglet sola, men ellers er det antydning til vår her også. Plantinga må vi nok enda vente litt med, men snyen tiner mer og mer for hver dag og det liker vi! (",)

    SvarSlett
  2. Å, så koselig! :) For et herlig plantebord! Lappene så veldig gode ut og ekstra godt smaker det når man kan kose seg med de ute. Vi hadde et nydelig helgevær og koste oss også på verandaen med kakao, kaffe og ferske bakevarer. Mmm!
    God uke til deg! :)

    SvarSlett
  3. Så herligt med vår nå. lapper ute ser så godt ut.

    Her vaskes sengetøy, tørkevær ute er bare topp, og potetåkeren pløyes ny sesong starter.
    Ha det så bra, klem,

    SvarSlett
  4. Kjekk aktivitet i det herlige været. Hvilke frø sådde dere?

    SvarSlett
  5. Planter, vasker og rydder her også, nå er det vår!..Snart.. :o)

    SvarSlett
  6. Så stemningsfulle bilder! Nå fikk jeg lyst til å plante også! Barna har plantet hver sin plante i barnehage og skole som de har tatt med hjem, men det er vel på tide å plante hvis det skal bli noen urter/grønnsaker i år!

    SvarSlett
  7. Herleg :-) får sjå om ikkje eg får slengt nokre frø eg og idag, før det er for seint;-) her vert det grønsaker :-) om eg finn att frøa som låg i bilen, hihi;-)
    Klem klem

    SvarSlett