torsdag 29. april 2010

Ut på tur, aldri sur...

Har vært ute på tur i dag, på jakt etter skatter (les rekved) i havgapet. Trist og grått ver, men en flott tur likevel, litt vel tung sekk på vei tilbake, men ellers bra.. Når min bestefar var liten bodde han her, men nå er det bare ruiner igjen. Men denne kunne jeg godt hatt i hagen, utrolig flott. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre å sovne til enn lyden av havet som slår inn mot land, det er helt magisk.
Hmm, lurer på om det skjuler seg noen skatter her nede. Det var en flott plass å nyte dagens lunsj, og det var ikke hvilken som helst lunsj heller; pastasalat med kylling, foccacia, muffins og kakao. Ikke noe knussel her, nei. Dekket på en stor stein, og så var det bare å nyyyte livet.Og visst var det skatter der, mye rekved, flotte steiner og andre funn. Her er et av de, jeg har en plan om å lage en knaggrekke av denne. Viser ikke så godt på bildet, men det er spor av mørkrød skrift på den, akkurat passe rustikk. Nå ligger den til tørk, og så får vi se.
Her på vestlandet er vi ganske vindskeive både den ene og andre..
Ha en fin dag!
3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg. Jeg blir helt syk etter å komme meg ut til sjøen av å lese dette.

  Takk for hyggelig kommentar, forresten.

  SvarSlett
 2. Her er jeg igjen. Visste ikke at du var så fersk som blogger, men på vegne av oss som har holdt på litt, vil jeg bare si: velkommen til en hyggelig verden. Håper du vil trives. Jeg kommer igjen :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt å se deg her :) Jippi :)
  Det kommer til å bli en fin knagg av den rekveden :)

  SvarSlett