onsdag 4. april 2012

Vinterdvale...

på tide å våkne fra vinterdvalen.


Ikke sånn i hverdagen, for der er det ikke mye dvale.
Men når det gjelder bloggen har det vært labert i det siste, ikke bare er min egen forsømt, jeg har ikke vært på besøk hos andre heller. Og jeg savner det...så nå er det på tide å blåse liv i bloggen og blogglysten igjen.

"Skal vi ikke pynte til påske" sa dansejenta i dag. Det er lite pynting her i huset for tiden, men jeg måtte si meg enig i at litt måtte vi ha. Så da ble det en tur ut i vakkert solskinn etter grener, måtte lete litt før vi fant "gåsunger".


Med noen egg på, ble det litt påskepynt her også.

Det er en grunn for at det er lite pynting til påske, det er nemlig det rene kaos her. Ikke mye bloggbart nei...vi holder på å bygge på/pusse opp.


Og nå holder vi på med påbygget i tilknytning til stuen, i tillegg til at vi maler lister og vinduskarmer og dører i stuen, og skal tapetsere både tilbygget og stuen. Og lage en bokhylle på den ene veggen i påbygget. Kaos er vel egentlig bare forbokstaven...Ikke mye nyvasket og påskepyntet stue dette, så det var litt godt med "buketten" på kjøkkenbordet.


 God påske!


4 kommentarer:

 1. GOD PÅSKE!
  Så fine bilder og så
  spennende med oppussing.

  SvarSlett
 2. Kjenner følelsen. Av å ikke få tiden til bloggen altså;-) så mye jeg skulle ha blogget om, men så travelt som det har vært i det siste blir rett og slett andre ting viktigere.( og med en pc som ma brukes via tv pga knust skjerm, blir det ikke alltid tilgang selv om man har litt tid;-))
  Skal si stuen er forandret siden sist:-) (ja det er en evighet siden det og:-P)

  Kjempe god påske til alle dere:-)

  Påskeklem fra oss to som tilbringer påsken hos Oldemor og Oldefar:-)

  SvarSlett
 3. Her var det forandringer ja. Spennende å se det ferdige resultatet. Fortsatt god påske til dere...

  SvarSlett
 4. Gåsunger og egg er jo aldri feil, blir nok fint i stua etter hvert:))

  Fortsatt god påske :))

  SvarSlett