tirsdag 26. mars 2013

Titt tei


lenge siden forrige blogginnlegg.
De første dagene i påskeferien er blitt brukt til å male. Male lister, vinduskarm og dør. Jeg er lei av å male lister, lister og lister, og litt mer lister, vinduskarmer og dører....da vi bygde huset vårt i 2001 var det standard med listverk og dører av furu. Så da ble det det hos oss...ikke brydde jeg meg så mye heller, jeg var gravid for første gang, og mer opptatt av babyutstyr enn interiør...Når vi nå bygde på huset, så startet vi oppussing med det samme, og nå er det meste nede malt, overetasjen står dermed for tur.


Vårt tidligere soverom skal bli fotballgutten sitt nye rom. Ikke mye lister her egentlig...gulvlistene skal også bli hvite. Satser på en litt tøff, litt industripreget stil.
Det var fem innbygde skap her, nå reduserer vi det til tre. Og øker dermed veggplassen. Men de tre skapene må få nye røffe dører. Så i dag dro jeg hannymanny med meg for litt inspirasjon, siden det er jeg som har alle bildene i hodet mitt, men det er han som må bygge de.
Måtte ikke gå så lang, en liten tur ned i "fjosen" fikset det.

 
Sånne hengsler hadde vært midt i blinken, tror vi må se om vi finner noe lignende.
 


Noe sånt har jeg sett for meg, både fargen og finishen.


Eller noe sånt...har fått en god del ideer ihvertfall.

 
Her er skapene som skal få nye dører, så får vi se hvordan det blir til slutt. Lover å vise dere resultatet, og om noen har noen gode innspill er jeg takknemlig for det.
 
 
Ha en fin kveld!

3 kommentarer:

 1. Så utrolige flink du har vært. Det er utrolig kjedelig å male lister, det er jeg helt enig i! De dørene tror jeg kommer til å bli veldig kule. Artig for en fotballgutt med litt røff og industripreget stil=) Håper dere får ei fin påske=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli kjempeflott, gleder meg til å se:)
  Listverk er dønn kjedelige å male, men du verden så mye
  penere det blir:)

  En riktig fin onsdag til deg:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Du er jammen utholdende som orker å male alle de listene...glad vi har ferdigmala. Husk å ta en pause inni mellom slaga. Ta kaffekoppen ut på trappa å nyt finværet litt... Er jo påskeferie tross alt.

  SvarSlett