torsdag 11. november 2010

Ny "gardin"...

Jeg er i julestemning. Litt tidlig. Men litt er vel lov. Som å høste kongler og grener. Og når de likevel er kommet i hus, så kan vel noen få vise seg frem. Sånn i all beskjedenhet. En har fått plass i en melkeflaske.
Og siden vinduslistene ble malt for en liten evighet siden, har vinduene vært gardinløse. Jeg var først litt i tankeboksen, men nå er planen klar. Bankutskriften er ikke så klar...blir nok ikke noen gardiner før jul. Og siden jeg ikke har julegardiner (ennå, det var den bankutskriften) så får jeg finne på noe annet. Litt tidlig å julepynte vinduet, skal klare å styre meg til første søndag i advent. Men når grenen likevel var høstet...


Kommer til å bli så fint når jeg får hengt opp litt røde hjerter, og annen julepynt. Nabovinduet har jeg også en plan med. Men den innebærer sying. Ops.
Slik har kjøkkenbordet sett ut i dag...


Og der ein skulle tru at ingen kunne sy... ja, nå skal jeg ikke skryte på meg noe. Men det kan bli pynt i det andre vinduet også.

Den som venter får kanskje se...5 kommentarer:

 1. God morgen:)

  Fint med den grenen i flasken!:)
  Kan tenke meg at du får et riktig så koselig vindu...selv uten gardiner:)
  En strålende helg til deg...Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 2. hei.
  så lekkert med den grene ja,det blir jo helt toppers med pynt på til jul,
  ser absolutt ut som du kan sy.
  ha en nydelig helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Det kommer til å bli kjempeflott med hjerter i grenen :-) Kreativ og fin løsning. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 4. Så flink du er, fint at du fikk til syingen. God helg. Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Du er utrolig flink med detaljer. Jeg kopierer kanskje grenen i vinduet :) jeg har handlet røde hjerter for tusen millioner hos Gina! De er så fine. Men interiørteft det har jeg ikke - og da steler jeg ideene dine...

  SvarSlett