onsdag 21. august 2013

Litermål og gammel trekasse...


Jakten på gamle skatter på ferie gikk heller dårlig, det var ikke så mye slikt i nærheten av der vi opphold oss. Det var liksom noe som manglet på turen da, og jeg var litt lei for det da vi kjørte på hjem. Selv om vi hadde hatt en herlig ferie. Så da et skilt dukket opp med påskriften stort loppemarked, var ikke mor sen med å rope; "sving inn dit!" Vi hadde jo god tid før båten gikk.


Og for et loppemarked, en låve full av gamle skatter, så utrolig mye fint. Hadde jeg bare hatt en bilhenger, og flust med penger...det vi hadde var full bil, og nesten ingen danske penger. Men etter en kronerulling klarte jeg å plukke med meg noen småting.


Et litermål i emalje har blitt til blomsterurne på kjøkkenhylla. Synes slike gamle kjøkkensaker i emalje skaper en fin nostalgisk stemning.


En gammel trekasse fikk også bli med i bilen hjem, jeg falt så for fargen på denne, så da var det ingen bønn, med skulle den, plass eller ikke plass...
Jeg liker så godt slike trekasser, men har ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke den til/oppbevare i den. Noen som har noen gode ideer?


Den finner nok sin plass her i huset etterhvert.

Ha en fin dag!

8 kommentarer:

 1. Hei :) Det gikk bra til slutt da ;) Det var sjarmerende det du fant da , kassa .. mm hva du skal bruke den til ? Rett og slett en kasse til strikketøy ? Ha en fin dag !

  SvarSlett
 2. Å, så herlige ting du fikk med deg hjem! Ja, det er kjempehøy med loppe- og bruktmarkeder! :)

  Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 3. Der det er hjerterom er det bilrom, eller noe sånt... Stilige saker, bra du fikk det med deg. (",)

  SvarSlett
 4. OY FOR EIN FANGST
  HERLIGE TING
  SÅ BRA DU FIKK MED DEG DETTE
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 5. Flotte skatter du fikk med deg hjem. :)
  Klem Mette.

  SvarSlett
 6. Kassen kan jo brukes til så mangt den...Ha pledd i, i vinterhagen så den kan brukes enda lengre. Ha aviser, blader i på kjøkkenet...eller doruller kanskje. Nostalgisk og fin var den i alle fall.

  SvarSlett
 7. Jeg elsker loppis! Utrolig søtt litermål, og det ble jo en perfekt blomsterkrukke=) Jeg har også en gammel kasse, og i den oppbevarer jeg blad=) Håper du får ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Finate tingene du fekk med deg heim :) Neste gang vert eg med, med større bil og meir kapital ;)
  Klem

  SvarSlett