onsdag 7. desember 2011

Velkommen...

...da var gangen pyntet til jul.
Jeg rakk ikke utfordringen hos NIB, men jeg håper jeg rekker resten jeg har tenkt å gjøre før jul. Det går liksom så tregt med meg i år.. Nå som snøen er her, og juleavslutningene kommer på løpende bånd, har jeg ikke lenger noen god unnskyldning for manglende julestemning.
Det kom seg litt da første bakst spredte godlukter i huset, og økte litt til da i hvert fall et rom ble ferdig pyntet.

"Det lukter så godt her, hva er denne lukten mamma", sa minstejenta etter at treet var på plass.


Treet står i en emaljebøtte, og har fått selskap av min fars gamle treski og Rudolf, ny av året, kjøpt på Living. Blanding av nytt og gammelt, og en dæsj natur, akkurat slik jeg liker det.


Rødt og bruntoner er julefargene her, tradisjon.
Treet er enkelt pyntet med noen hjemmelaget røde hjerter. Jeg laget de i fjor, da jeg ikke var så treg av meg... Strikket en stor lapp, tovet den ganske kraftig i maskinen, og klipte ut hjerter, veldig enkelt.


Håper dere alle har en fin førjulstid, helst med julestemning.

5 kommentarer:

 1. Hei...så fint og koselig det er hos deg..jeg må vel ut å finne meg et tre jeg også snart...koselig med slike småtrær både inne og ute...ha en fortsatt fin uke...

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig, synn du ikke rakk utfordringen.
  Det gjorde seg veldig med treskiene, god stemning..
  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Veldig dekorativt - her er også fargen rød - den litt mørke rødtonen - gleder meg til å få opp det nyinnkjøpte plastikk treet som faktisk ser helt ekte ut:-)))

  jannetove

  SvarSlett
  Svar
  1. Good website! I really love บาคาร่า how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!

   Slett
 4. thank you so much. fosbobetr good Archive

  SvarSlett