søndag 9. juni 2013

Lørdagskos


med kortreist mat.


Deler av den ihvertfall. Gressløk fra egen hage. Det er gir noe ekstra å høste inn hos seg selv.

 
I dag fikk gressløken bli en del i verdens beste hvitløkssmør. Oppskriften har jeg fått hos en god kollega.

 
Enkel og grei.
Hvitløkssmøret kan lages mens baguettene hever.


Hvitløkssmøret lager jeg av Bremykt smør, tilsatt raps-og olivenolje, presset hvitløk etter smak. Altså mye. Og gressløk.


Smøret kan hvile seg i kjøleskapet til baguettene er ferdig stekt.


Og da gjenstår det å nyte!

Ha en finfin søndag, jeg skal på jobb....

4 kommentarer:

  1. dette så bare helt fantastisk ut....tror jeg skal hive meg rundt og gjøre det samme....fikk vann i munnen :-)

    klem tone

    SvarSlett
  2. Nam nam, fikk lyst på både baguetter, kryddersmør og egen kjøkkenhage!

    SvarSlett
  3. Snadder :) Eg vart rett og slett sulten, trur eg går å legg meg for tørr brødskive vert ikkje det samme etter dette synet;)
    Gina

    SvarSlett
  4. Mmmm det så godt ut ! Skal jeg jammen prøve. God søndag til deg !

    SvarSlett