med kortreist mat.
Deler av den ihvertfall. Gressløk fra egen hage. Det er gir noe ekstra å høste inn hos seg selv.
I dag fikk gressløken bli en del i verdens beste hvitløkssmør. Oppskriften har jeg fått hos en god kollega.
Enkel og grei.
Hvitløkssmøret kan lages mens baguettene hever.
Hvitløkssmøret lager jeg av Bremykt smør, tilsatt raps-og olivenolje, presset hvitløk etter smak. Altså mye. Og gressløk.
Smøret kan hvile seg i kjøleskapet til baguettene er ferdig stekt.
Og da gjenstår det å nyte!
Ha en finfin søndag, jeg skal på jobb....
dette så bare helt fantastisk ut....tror jeg skal hive meg rundt og gjøre det samme....fikk vann i munnen :-)
SvarSlettklem tone
Nam nam, fikk lyst på både baguetter, kryddersmør og egen kjøkkenhage!
SvarSlettSnadder :) Eg vart rett og slett sulten, trur eg går å legg meg for tørr brødskive vert ikkje det samme etter dette synet;)
SvarSlettGina
Mmmm det så godt ut ! Skal jeg jammen prøve. God søndag til deg !
SvarSlett