tirsdag 20. mai 2014

hagestuen...


Bloggtørke. Tidsklemma. Kreativitetsstopp. Drittpc. Kjært barn har mange navn.
I tillegg så flyr ukene avgårde, jeg henger på slep, sånn noenlunde, men føler at jeg faller av lasset innimellom. Ettermiddagene blir brukt som taxisjåfør (til og fra aktiviteter med barna), ja, vi bor litt dumt sånn.
Ikke har jeg kost meg med å lese blogger heller. Og hagestuen min er ikke sommerpyntet, selv om den er klargjort og tatt i bruk.
Sånn kan det jo ikke være, dette måtte gjøres noe med, så i dag ble det en tur til en av mine favorittbutikker i området her. Kvist og kvast. Både for å hente ny inspirasjon og for å "snope" litt.


Så da er det ihvertfall kommet pynt i den gamle fiskekassen som henger på veggen i hagestuen.


Likte uttrykket det skapte, fikk litt sånn middelhavsstemning.


Litt papir og en rull med rustikt bånd, det er ikke alltid det skal så mye til. Så får hyllen ellers fylles av sommerminner, men skjell, steiner og diverse skatter som dukker opp på vår vei.


Fikk ordnet litt ellers i hagestuen også, men rakk ikke å bli ferdig. Så resten av hagestuen får jeg vise en annen gang. Nå er det kveldsvakt på programmet her.

Ønsker deg en strålende ettermiddag!

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig å høre fra deg igjen! (",) Jeg ser fram til flere bilder fra hagestua.

    SvarSlett
  2. Så koselig det ble, likte stilen jeg også=) Kjenner meg igjen i det du skriver… dagene er sånn her og!!! Litt vel hektisk! Håper du får ei superkoselig helg=) Vibeke

    SvarSlett