søndag 10. februar 2013

Kontrast


Februarutfordringen hos NIB er kontraster. Har du en ledig stund kan du finne mye inspirasjon her, det er mange flotte bidrag.
Selv deltar jeg ikke, vet ikke helt hva jeg skal "skylde" på, syke barn, latskap, mistet gløden, vinterblues...det går uansett litt treigt med meg for tiden. Litt sirup. Men konkurransen fikk meg litt inspirert. Det trengs.

De kontrastene jeg liker aller best, er det røffe, naturlige og maskuline mot det myke, skjøre, romantiske feminine.


Jeg er nostalgiker, og er glad i gamle ting og gjenbruk. Jeg liker dermed også kontrasten mellom gammelt og nytt.
Nå er begge deler her gamle. Et meget velbrukt bord har fått flyttet inn på "biblioteket", og det vakre putetrekket fant jeg på gjenbruksbutikken for noen dager siden. Jeg la det tilfeldig fra meg på det gamle bordet, og for en fin kontrast.


Det skal få henge der en stund, synes broderiet på det var så nydelig.
Aviskurven under bordet har jeg arvet etter min bestemor, den er helt herlig. Det er lenge siden hun forlot oss, men jeg kan ennå huske duften av vaflene hennes. Noe som minner meg på:
Ha en strålende morsdag alle mødre.

3 kommentarer:

 1. åååå, dette var fint....elsker også det gamle :-)

  Ha en fin morsdag!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Blir du lei bordet vet du hor jeg bor,hihi ;)
  Det ble vaffler og lapper her idag. Vaffler var en ordre fra han uti sjøen om å lage selv, og lappene kom kjørene til døren. Ja det var vel strenkt tatt ikke lappene som kjørte, men verdens beste mor og far i en stor rød bil :)
  Nyt di siste minuttene av morsdagen :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Vi er vel mange som ikkje har den helt store gløden for tiden.. Men allikevel synes æ at du hadde funnet en fantastisk kontrast, nesten så æ skulle gjort det sjøl..Elsker hvite, rene gamle duker og gardiner mot slitt trevirke ;o)

  SvarSlett