fredag 4. juli 2014

Farger

Den nye fargen på huset vårt er jeg veldig fornøyd med, der klarte jeg å treffe på tredje forsøk, det er vel bra...den første ble for lys, den andre for blå, men alle gode ting er som kjent tre. Fargen heter sandbeige, og listene er eggehvitt.

Trappen og terrassedekkene rundt huset måtte også oppgraderes, og her ville vi også skifte farge. Fargen burmateak passet ikke lenger. For å få dekket denne litt, så fant jeg en litt mørk grå. Den stod fint til den nye husfargen, eller den gjorde ihvertfall det i butikken....
men da jeg la fjellbris over burmateak ble trappen LILLA! Og det har jeg aldri ønskt meg... lilla trapp kunne jeg bare ikke leve med.
Om noen der ute virkelig ønsker seg en lilla trapp eller to, så er det bare å beise med fargen fjellbris over burmateak.

Det er jo i utgangspunktet ikke utrolig kjekt å bruke ferien til å beise trapp, og når sluttresultatet blir grusomt stygt, ja da lengter mor til andre og varmere strøk...det som er verre er at hun snakker som om hun allerede er et veldig varmt sted...Så da var det avgårde for å kjøpe mer beis, og den måtte jo være mørkere. Noe annet kunne jo ikke bli bra. Det var slik at vi endte opp med en svart trapp i stedet for den litt mørke grå, som stod så godt til husfargen. Fint ble det ikke, men den går an å leve med.

Husfargen er litt varmere/brunere i virkeligheten enn på bildet.

Et annet prosjekt som vi har startet på er prosjekt-kjøkkenhage.

Håper resultatet her blir noe bedre enn prosjekt-beise-trapp...den som lever får se..

Ha en fin sommerdag!

4 kommentarer:

 1. Huff, det er ikke alt som blir like bra som man hadde tenkt... Lykke til med neste prosjekt. (",)

  SvarSlett
 2. Hei på deg,
  Det ligger en liten gave og venter på deg hos meg, en lien trøst for
  at ikke alle prosjekter blir helt som planlagt.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 3. Uff, så kjedelig når fargene ikke blir som man har tenkt seg - og ekstra kjedelig når man har brukt så mye tid på det. Men...husfargen ble jo kjempefin til slutt ;-) Og som du sier, alle gode ting er jo tre...hi..hi.. Selv om man selvfølgelig helst vil få det bra på første forsøk.... Håper du har igjen litt ferie til kos og nytelse også ;-)

  Kjøkkenhage, ja. Det skal vi lage i sommer, også (eller...jeg håper vi rekker det i sommer...;-). Gode tips til hva man kan plante/så tas i mot med takk ;-) Tror vi trenger å starte med noe enkelt, da verken samboeren min eller jeg har spesielt "grønne" fingre ;-)

  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett
 4. Synes husfargen passar perfekt til huset:-) Kjøkkenhagen må eg sei meg litt misunneleg på, min vart ikkje like fin,hihi ;-)
  Synes ikkje trappa vart så aller verst eg, den passa fint til taken så det vart ikkje noko skjemmande blikkfang om du forstår kva eg meinar;-)

  SvarSlett